Energetische massage is een massage voor het ontspannen en herstellen van spieren. De spieren worden hierdoor lichamelijk en geestelijk gestimuleerd om het herstelproces te versnellen. Hierbij kunt u denken aan klachten die ontstaan zijn door bijvoorbeeld: verkeerde bewegingen, blessures, veel spanning door een te drukke dagelijkse leven etc. Tijdens het masseren op de gewenste plek, wordt er aandacht besteed aan de belangrijke punten in het lichaam (drukpunten). Hierbij wordt de magnetische energie van de spieren gestimuleerd en het herstelproces versneld.

 

Magnetische energie is een energie stroming die zich in elk menselijk lichaam bevind. Het zorgt voor het sterk houden van het lichaam door de bloedstroom, zenuwen, spieren en het contact tussen lichaam en geest (nafs) goed te laten lopen. (Voor meer informatie zie onderwerp Energie behandeling)

 

Bij blessures of andere vergelijkbare klachten in de spieren wordt de bloedsomloop en de plaatselijke magnetisch energie belemmerd en functioneert daardoor niet goed. Hierdoor herstellen de klachten niet zo snel. 

Door het belaste plek en de juiste drukpunten te masseren wordt de bloedstroom gestimuleerd en zullen de energiestromingen herstellen waardoor de klachten sneller kunnen genezen.

 

LET OP:

Deze behandeling is geschikt voor klachten in de spieren en/of gewrichten. Uiteraard is de behandeling ook goed voor ontspanning en om je lichamelijk wat fitter te voelen.

De behandeling is niet geschikt voor het verwijderen van geestelijke aandoeningen zoals; sihr, boze oog/jaloezie, bezetenheid, achtervolging, overheersing, inwendige ziektes etc..

Tevens is de behandeling enkel voor vrouwen beschikbaar.