Controle Afspraak

Bij de controle zal er koran op de patiënt gereciteerd worden om te achterhalen welke aandoening(en) deze patiënt heeft.

Wij leggen de patiënt dan uit welke aandoening(en) hij/zij heeft en welke klachten daar bij gepaard gaan. De patiënt kan dan zelf aangeven of hij/zij zich erin kan vinden en uiteindelijk beslist de patiënt zelf wanneer hij/zij een vervolg afspraak maakt om de aandoening te laten verwijderen.

Er zijn een aantal aandoeningen waarbij de patiënt zichzelf eventueel zou kunnen behandelen. Hiervoor krijgt de patiënt van ons een behandelprogramma mee. Wij vertellen erbij hoelang men de behandelprogramma dient aan te houden. Indien de patiënt toch liever door ons behandeld wilt worden dan is dit mogelijk.

Bij hele erge aandoeningen die men niet zelf zou kunnen behandelen, wordt er aangegeven dat een behandeling van belang is. Het is helemaal aan de patiënt zelf om te kiezen waar hij/zij behandeld wordt.

Waarom wij ook de mogelijkheid hebben om te kiezen voor een controle afspraak is omdat er patiënten zijn die alleen een check up willen om uit te sluiten of ze een aandoening hebben of niet. Daarentegen zijn er ook patiënten die willen proberen eerst zichzelf te behandelen. Tevens hebben wij liever dat een patiënt ons met volle vertrouwen benaderd voor een behandeling. Die bevestiging krijgen wij nadat de patiënten ons benaderen voor een afspraak voor een behandeling.