Controle Afspraak

Elk patiënt die nooit eerder door ons gecontroleerd is, dient bij ons eerst een afspraak te maken voor een controle.

Bij de controle zal er koran op de patiënt gereciteerd worden om te achterhalen welke aandoening(en) deze patiënt heeft.

Wij leggen de patiënt dan uit welke aandoening(en) hij/zij heeft en welke klachten daar bij gepaard gaan. De patiënt kan dan zelf aangeven of hij/zij zich erin kan vinden en uiteindelijk beslist de patiënt zelf wanneer hij/zij een vervolg afspraak maakt om de aandoening te laten verwijderen.

Er zijn een aantal aandoeningen waarbij de patiënt zichzelf eventueel zou kunnen behandelen. Hiervoor krijgt de patiënt van ons een behandelprogramma mee. Wij vertellen erbij hoelang men de behandelprogramma dient aan te houden. Indien de patiënt toch liever door ons behandeld wilt worden dan is dit mogelijk.

Bij hele erge aandoeningen die men niet zelf zou kunnen behandelen, wordt er aangegeven dat een complete behandeling van belang is. Het is helemaal aan de patiënt zelf om te kiezen waar hij/zij behandeld wordt.

Waarom wij eerst de controle uitvoeren is, omdat wij de patiënt de gelegenheid willen geven te proberen eerst zichzelf te behandelen. Tevens hebben wij liever dat een patiënt ons met volle vertrouwen benaderd voor een behandeling. Die bevestiging krijgen wij nadat de patiënten ons benaderen voor een afspraak voor een behandeling.